Woontrend 2013 Love Luxury

woontrend 2013 love luxury
WOONTREND 2013 LOVE LUXURY

Juist in tijden van recessie verlangen we naar luxe. Dat is dan ook de woontrend van 2013. Vergeet de recessie en love luxury. Haal de warmte en sfeer in huis. De woontrend van 2013 vertaalt dit in de combinatie van klassieke en retro meubelen.  De luxe zit hem in rijke glanzende materialen zoals satijn, zijde, glas en koper.  Warme glanzende kleuren zoals ‘edelsteenkleuren’ als amethist, robijn en amber vormen in combinatie met chocoladebruin, aubergine en oranje de trendkleuren van 2013. De combinatie van al deze aspecten vormen een spannend maar vooral een sfeervolle inrichting.

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl