Woningverkoop stimulans via Door

woningverkoop stimuleren via door

door
De woningmarkt zit op slot en het einde van de malaise lijkt nog niet in zicht. Prijzen staan onder druk en woningbezitters krijgen door allerlei maatregelen steeds minder bewegingsvrijheid.

Een zorgelijke ontwikkeling en voor Vereniging Eigen Huis reden om in actie te komen. Een gezonde woningmarkt begint met doorstroming. Om die te bevorderen hebben we Door ontwikkeld. Zodat iedereen die door wil, ook door kan.

 

Hoe Werkt Door?

De gedachte is eenvoudig: de deelnemer aan Door koopt een nieuwe woning. De koop wordt echter pas definitief als de eigen woning ook onvoorwaardelijk verkocht is. Meldt zich een koper voor deze woning, dan vindt ook deze koop plaats onder voorbehoud van verkoop. Zo ontstaat een keten van huizen die in principe verkocht zijn.

Om alles in beweging te krijgen, is iemand nodig die bereid is om zonder voorbehoud van verkoop het onverkochte huis in de keten te kopen, bijvoorbeeld een starter. Om deze aan te moedigen, draagt iedereen in de huisketen 1% van de verkoopprijs van de eigen woning bij aan een bonus. Deze bonus kan dus flink oplopen. Als de starter gevonden is en alle financieringen rond zijn, vindt de overdracht plaats van alle woningen in de keten. Zo kan iedereen door.

Door is een nieuwe manier van kopen en verkopen. Ontwikkeld door Vereniging Eigen Huis en een prima initiatief om de verkoop van woningen weer op gang te helpen.
Meer weten over Door? Klik dan hier…

 

 

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl