Woningverkoop met passie

‘daar moeten de kopers maar doorheen kijken’ 

rommelig-huis
Dit is een vaak gehoorde uitspraak van woningverkopers. Uit deze zin blijkt dat veel woningbezitters de verkoop van hun huis niet serieus nemen. Kopers kijken wel, maar  er veelal niet doorheen!

Geef nu zelf toe. Zou u een bezichtiging overwegen na het zien van de foto hiernaast?

Een woning verkopen is nou eenmaal geen appeltje-eitje.

Het begint al bij de makelaar. De makelaar bezit de expertise om een huis te verkopen voor de juiste markt prijs, en weet de woning ook het beste te promoten op de woningmarkt.

Daarnaast weet een goede makelaar dat het verkoopklaar maken van uw huis belangrijk is om de verkoop te versnellen. Deze expertise ligt echter in de meeste gevallen niet bij hem/haar.

Vraag daarom altijd of er een  samenwerking met een verkoopstylist is. (ook wel vastgoedstylist).

Een makelaar met deze samenwerking zal de verkoop van woningen doorgaans serieuzer en gepassioneerder aanpakken. Hiermee gaat de makelaar de concurrentie aan met de andere woningen en makelaars kantoren.

MIJN verkoopstyliste is gespecialiseerd in het verkoopklaar maken – dus ook het fotograferen – van huizen. De complete presentatie die dat oplevert, vergroot de kansen van het pand op de woningmarkt substantieel. Door de combinatie aan diensten heeft u als particulier of als makelaar te maken met maar een aanspreekpunt voor de perfecte woningpresentatie.

Denk dus nooit meer,“Daar moeten de kijkers maar doorheen kijken”. Ga vanaf nu de concurrentie aan met de juiste combinatie van makelaar/verkoopstyliste!

De volgende makelaardij kantoren zijn in Zaanstad al een samenwerking aangegaan met MIJN verkoopstyliste

logo-house4youhoekstraenvaneckthijssen-logo

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl