woning fotografie

 

WELKOM OP MIJN WEBSITE MIJNVERKOOPSTYLISTE.NL

 


Lilian Kraaij verkoopstyling en woning fotografie
Goede foto’s van uw WONING, de  stap naar het succes.

De huizenjacht naar een nieuwe woning start tegenwoordig altijd op internet. Aangezien foto’s meer zeggen dan een omschrijving van uw woning is het zeer belangrijk om een mooi en overzichtelijke foto presentatie op internet te presenteren. Met een goede woningpresentatie zullen potentiële kopers sneller een bezichtiging overwegen.

De foto’s van uw woning moeten een ‘feel good’ gevoel uitstralen. De weg naar een succesvolle verkoop van uw huis, op internet of tijdens een bezichtiging, is het grootst als er sprake is van ‘verliefdheid’ op het huis. Een huis kopen gaat vooral gepaard met emotie. De emotie moet dus al in de foto liggen. Professionele fotografie is daarom de eerste sleutel naar een snelle en goede verkoop van uw woning.

MIJN verkoopstyliste  woningfotografie weet precies waar een goede fotopresentatie van uw woning  aan moet voldoen. Nadat de verkoopstyling van uw woning is verzorgd worden alle vertrekken aantrekkelijk en professioneel gefotografeerd.

De foto’s van uw gerestylde woning krijgt u op CD aangeleverd en kunt u gebruiken voor een geweldige presentatie op bijvoorbeeld  Funda.nl,  zoekallehuizen.nl,  huislijn.nl  of  Jaap.nl,  advertenties op internet of in kranten en in de brochure van de makelaar.

TARIEF WONING FOTOGRAFIE (INCL BTW):

tarief-fotoreportage

Een professionele fotoreportage van uw woning. Foto’s worden geleverd op CD. Woningfotografie gaat goed samen met een van mijn verkoopstyling pakketten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl