Wintertijd en interieur

Wintertijd en interieur

wintertijd
Het is alweer eind oktober. De wintertijd gaat weer in. Het definitieve einde van de zomer en het begin van een knusse tijd die je vooral binnenshuis doorbrengt. Een perfect moment ook om je huis voor te bereiden op koudere temperaturen en het aanbrengen van gepaste sfeer in huis.

In deze blog vind je aantal tips om je huis voor te bereiden op de koude maar sfeervolle dagen.

De belangrijkste plek van het huis is natuurlijk je woonkamer. Hier ontvang je visite en breng je de meeste tijd door. Tijd dus om hier wat aandacht aan te besteden. In het koude seizoen draait het om warmte en comfort. Het is dan ook erg lekker om een mooi wollen plaid op de bank te hebben liggen.

wollen-plaid

 

Zorg ervoor dat je ook in de winter genoeg licht in huis hebt. Je kan het met kaarsjes gezellig maken, maar let erop dat het niet te schemerig wordt. Een leuke designlamp maakt je interieur meer trendy en zorgt voor genoeg licht in deze donkere dagen.

zwarte-lampen

Ontspanning en rust zijn de items welke In de slaapkamer belangrijk zijn. Het afstemmen van interieur en kleur in je slaapkamer is belangrijk. Denk hierbij bvb aan het dekbedovertrek, de gordijnen en de accessoires. Dit creëert eenheid. Zorg er ook voor dat je geen rommel laat rondslingeren, maar zoveel mogelijk opruimt. Dit staat netjes en zo kan je extra genieten van je slaapkamer zonder dat je je stoort aan de troep.

kaarsen

 

 

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email? Abonneer je

button-aboneren

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl