verkoopstyling is huis verkopen

verkoopstyling = huis verkopen

landelijke keuken-volledig-na sfeervolle restyling
Spring eruit met jouw huis in het enorme aanbod van woningen en leef je uit met de verkoopstyling tips voor een snelle verkoop van jouw eigen woning.

Een woning waarvan de inrichting en het kleurgebruik helemaal klopt zal  niet alleen sneller verkopen maar ook voor een hogere prijs!

Zeg nou zelf, na het al jaren doorspitten van woonbladen en de perfect & sfeervol ingerichte huizen bewonderd te hebben zit je zelf ook niet te wachten op een (iemands anders) rommelige huis met al die persoonlijke frutseltjes.

Concentreer je op het te verkopen huis, vergeet de verhuizing en ga de verkoopklaar uitdaging aan!

Ruimte, licht en de afwerking van de woning zijn de belangrijkste punten waar de koper op let.
Een ingericht huis verkoopt beter dan een woning waar de bewoners al vertrokken zijn en het zielloos leegstaand achter gelaten hebben. De kijkers moeten dan zelf een voorstelling maken hoe het fantastisch in te richten bij verhuizen en dat valt niet iedereen mee. Een oplossing hiervoor is meubileren met presentatie meubels.

Ook de eventuele taxateur van de kopers voor de hypotheek is een mens en zal bij de taxatie en waardebepaling een perfect gerestyled huis positief beoordelen.

Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden en wil je een gratis intake gesprek, neem dan contact op met MIJN verkoopstyliste.

 

verkoopstyling woonkamer

woningfotografie Rubenshof 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl