Tips voor een succesvolle open huis dag

gratis tips voor een succesvolle open huis dag

tips-open-huis-dagNog een klein maandje en dan is het weer zover. Op 5 oktober vindt de landelijke Open Huizen Dag plaats. Staat uw woning al (enige tijd) te koop? Een open huis dag is een ideaal moment om veel kijkers op een laagdrempelige manier naar uw woning te trekken. Om dit optimaal te benutten kan wel enige voorbereiding noodzakelijk zijn.

Bijgaand een aantal tips om deze dag succesvol(ler) te laten zijn:

- Geef duidelijk en op tijd via alle mogelijke manieren aan dat u meedoet. Bvb posters achter de ramen en in de tuin. Denk ook aan gebruik van Social Media (Twitter, Facebook etc)

- Zorg voor een opgeruimde woning. Veel mensen kijken door de rommel heen, maar niet iedereen. Fris en schoon zijn de toverwoorden. U kunt desgewenst MIJNverkoopstyliste inschakelen voor een finishing touch.

- Heeft u extra ondersteuning nodig of kunt u zelf niet aanwezig te zijn tijdens een Open Huis?
MIJNverkoopstyliste biedt een ‘Open Huis gastvrouw‘ dienst aan. MIJNverkoopstyliste zal de bezoekers tijdens een open huis dag voor u begeleiden. Hiermee zal er optimale aandacht zijn voor de unique selling points van uw woning.

- Heeft u al langere tijd geen kijkers gehad of mogelijk al eerder meegedaan zonder resultaat? Mogelijk zegt dit iets over de presentatie van uw woning op internet. Een (re)styling van de woning en een nieuwe fotoreportage kunnen het verschil maken.

quickscan
MIJNverkoopstyliste biedt verkopers die meedoen aan de Open Huizen Route van 5 oktober een gratis QuickScan aan.

Deelnemers kunnen zich hiervoor opgeven bij MIJNverkoopstyliste, Lilian Kraaij 06-36130330 of info@mijnverkoopstyliste.nl

Bovenstaande tips dragen bij aan een perfecte eerste indruk op internet en tijdens bezichtigingen. Aandacht en presentatie zorgen voor veel kijkers, zodat uw woning vlotter wordt verkocht tegen de beste prijs.

Onthoud dat 1 op de 3,5 deelnemers geen kijkers over de vloer krijgt. Dat is niet alleen zonde van uw deelnemers geld, maar ook van uw tijd. Woningen die ik heb gestyled en gefotografeerd, trokken minimaal 3 of meer kijkers tijdens een Open Huis Dag. Investeer een klein bedrag in een van mijn diensten en verkoop uw woning sneller.

 

 

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl