Stoer landelijk of zacht industrieel wonen

Stoer landelijk of zacht industrieel wonen

stoer-landelijk
Er is niets veranderlijker dan de woonmode. Een vaak gehoorde opinie is: alles mag en alles kan. Maar de afgelopen periode dienden zich wel twee nieuwe woonstijlen aan. Stoer landelijk en zacht industrieel. Kenmerken hierbij zijn romantisch en landelijk, kunstzinnig en industrieel.

Opvallend is dat het romantische wonen stoere accenten krijgt, en het moderne strakke wonen zachter wordt. Het leuke hierbij is dat veel van vroeger terug komt, maar met een vleugje van nu.

Trendy fotolijsten met inspirerende spreuken en quotes zijn helemaal in.  Ze geven het landelijk en industrieel wonen een positieve sfeer.

Denk bij een stoer landelijke woonstijl aan de kleuren grijs, blauw en verschillende wittinten. En natuurlijk heel veel hout, zoals riet en sloophout, dat vaak in lichte kleuren is geschilderd of bewerkt met whitewash. Ook het gebruik van kalkverf is zeer geschikt voor deze woonstijl.

Kies voor weinig accessoires, maar juist een aantal opvallende eyecatchers. Voor beide stijlen geldt: Houdt het ruimtelijk door minimalistisch in te richten en ruimtelijke meubels te kiezen.

 

zacht-industrieel

Laat u inspireren en pik er uit wat u leuk vindt! Gluur nu binnen bij verschillende woningen. Zacht industrieel wonen of toch meer stoer landelijk.

 

5 oktober 2013 is het weer landelijke open huizen dag. Kan ik jou helpen met een gratis QuickScan om de verkoop te versnellen? Bel me 06 36 130 330 of mail info@mijnverkoopstyliste.nl

 

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl