openhuis/ gastvrouw bezichtigingen

 

WELKOM OP MIJN WEBSITE MIJNVERKOOPSTYLISTE.NL

 


Lilian Kraaij open huis bezichtiging
Voorbereiding open huis dag en of bezichtiging

Meedoen met de open huizen dag betekent meer bezichtigingen en een grotere kans op verkoop. Uit blijkt dat woningen die meedoen met open huizen dagen meer kans hebben om verkocht worden dan niet-deelnemers. persberichten van de NVM

Wanneer u een bezichtiging of open huis dag heeft, kan MIJN verkoopstyliste u voorafgaand ondersteunen door uw woning in optimale staat te brengen voor de bezichtigingen. Uw vertrekken zullen er perfect uitzien en een geweldige uitstraling hebben.

Lilian Kraaij van MIJN verkoopstyliste begeleidt u om de verkoop van uw woning te stimuleren. U krijgt advies hoe u uw woning het beste kunt presenteren en ontvangt tips voor bezichtigingen. MIJN verkoopstyliste zal voorafgaand aan de bezichtiging een finishing touch geven aan uw woning.

 

Gastvrouw bij open huis dag

U overweegt mee te doen met een open huizen dag of u werkt via een internet makelaar? Heeft u al eens gedacht aan het inzetten van een professionele gastvrouw?

Lilian Kraaij van MIJN verkoopstyliste kan de bezoekers tijdens een open huis dag voor u begeleiden. Hiermee zal er optimale aandacht zijn voor de unique selling points van uw woning.

Hoe gaat het in z’n werk: Desgewenst geeft Lilian voorafgaand aan de bezichtiging een finishing touch aan uw woning, zodat alles er optimaal bij staat. Bij de open huizen dag is Lilian Kraaij van MIJN verkoopstylistaanwezig in uw woning en leidt de kijkers / aspirant kopers enthousiast rond. Lilian zal de positieve punten en de mogelijkheden van uw woning beter belichten en promoten.

Tijdens uw vakantie(s) gaan bezichtigingen en open huizen dagen gewoon door. Ook dan kunt u MIJN verkoopstyliste Lilian Kraaij inschakelen voor de finishing touch en de rondleidingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl