onderscheidende woningpresentatie

openhuis
Vandaag wordt de tiende open huizen dag gehouden. Een jubileum! Zo zitten er tussen elf uur ’s ochtends en drie uur ’s middags ruim 51.000 huiseigenaren met koffie, appeltaart en bloemen gereed voor potentiële kopers. Niet alleen voor de verkoper en makelaars een spannende dag, maar ook voor de kandidaat-kopers.

Het juiste huis zien te vinden lijkt op het eerste oog gemakkelijker dan ooit, maar het huidige aanbod van ruim 266.000 woningen bevat grote verschillen. Door financiële nood, een scheiding of dubbele woonlasten schiet de schilderbeurt en ander onderhoud er vaak bij in. Als je je huis niet netjes bij houdt, ook al staat het jaren te koop, dan wordt dat op de huidige woningmarkt genadeloos afgestraft.

Goed onderhoud, een perfecte woningpresentatie en een scherpe, realistische prijsstelling zijn onderscheidende voorwaarden voor verkoopsucces.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die MIJN verkoopstyliste voor u kan realiseren? Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek.

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl