nieuw perspectief

drone-woning-opname
VANUIT EEN NIEUW PERSPECTIEF HUIZEN BEKIJKEN EN VERKOPEN

Uw woning vanuit een geheel ander perspectief tonen aan uw potentiële kopers? Het is inmiddels allemaal mogelijk door inzet van drones. Nu hoor ik u denken: die mini-helicopters ken ik uit de berichtgevingen vanuit Afghanistan, maar ze worden tegenwoordig ook ingezet om een beter beeld te krijgen van een huis of een project.

Tezamen met verkoopstyling is dit een unieke en indrukwekkende manier om uw huis op internet eruit te laten springen. Het wordt namelijk steeds belangrijker om huizen op een tot de verbeelding sprekende manier te communiceren. Hierbij is het ook goed om de potentiële toekomstige bewoner een indruk te geven van hoe het huis er vanuit verschillende perspectieven uitziet en hoe het in de wijk en de stad gelegen is. Dit geldt natuurlijk ook voor appartementen en nieuwbouwwijken. Je plaatst het letterlijk in de context van de locatie en daar heb je hoogtebeelden voor nodig. Meer hierover is te zien (video) en te lezen op de site van fundament.

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl