moederdag

Moederdag wordt gevierd ter ere van het moederschap

moederdag-2013
De moderne Moederdag wordt meestal op de tweede zondag in mei gevierd. In gezinnen die Moederdag vieren staat de dag tegenwoordig in het teken van het verwennen van moeder. Voor 2013 valt Moederdag op zondag 12 mei.

Ze krijgt veelal ontbijt op bed en cadeaus en huishoudelijke taken moeten, voor zover dat niet al gedaan werd, door vader en de kinderen worden verricht. Vaak hebben de kinderen op school of op het kinderdagverblijf cadeaus gemaakt. Vaak wordt ook oma op deze dag bezocht.

 

Je kunt jouw moeder of vrouw natuurlijk met een persoonlijk cadeau verrassen uit een van de vele online webshops. Ben je op zoek naar een origineler cadeau voor Moederdag?

Staat jullie woning te koop of gaat het binnenkort in de verkoop? Geef haar dan op voor een workshop woningpresentatie. Tijdens deze workshop leert Lilian Kraaij (gecertificeerd verkoopstyliste) haar hoe ze jullie woning aantrekkelijk kan maken voor kopers.

 

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl