MIJN verkoopstyling

 

WELKOM OP MIJN WEBSITe mijnVERKOOPSTYLISTE.NL

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


WAAROM VERKOOPSTYLING / VASTGOEDSTYLING

De verkoop van uw woning versnellen.

Heeft u al eens nagedacht over de onderstaande vragen?

Wie zijn uw potentiële kopers?
Wie zijn uw concurrenten?
Wat maakt uw huis uniek?
Wat zorgt voor een sprankelende internet presentatie van uw huis?
Wat zorgt voor een succesvolle bezichtiging?


Al bovenstaande aspecten moeten perfect zijn onderzocht en uitgewerkt, zodat u een succesvolle en vlotte verkoop van uw huis zult realiseren. Een optimale woningpresentatie verkoopt uw huis sneller.

Ik, Lilian Kraaij, eigenaar van MIJNverkoopstyliste.nl ben gespecialiseerd in het verkoopklaar maken van huizen d.m.v. restyling en professionele woning fotografie. Door mijn specialisatie en creatieve commerciële blik vind ik binnen elk budget voor elke woning een oplossing om deze perfect in de woningmarkt te zetten.

MIJN missie

Uw huis sneller verkopen voor de hoogst mogelijke prijs met minimale investering met behulp van verkoopstyling / vastgoedstyling. Oog voor detail, ruimte en styling zorgt ervoor dat ik snel en service gericht te werk ga.

MIJN methode

Ik werk volgens de hands-on methode wat letterlijk betekent de handen uit de mouwen steken en aan de slag. Door te werken met deze methode wordt uw woning met minimale middelen en minimale kosten in 1 a 2 werkdagen geheel gerestyled.

Om de kosten laag te houden maak ik zoveel mogelijk gebruik van het bestaande interieur en heb praktische oplossingen om uw woning optimaal te presenteren. Denk daarbij onder andere aan het creëren van licht, rust, ruimte en sfeer in alle vertrekken van de woning. Op deze manier zal uw woning op een positieve manier boven het totaalaanbod in de woningmarkt uitspringen.

De huizenkopers zijn van vandaag de dag echte shoppers en goed op de hoogte van de woningmarkt. Het aanbod van woningen  is groot bij de makelaar, en de huizenkopers zijn kritisch. Ze hebben een perfect beeld van alle huizen die tekoop staan en kunnen de geschiedenis van de vraagprijs en de duur van de verkoop volgen op funda. Een huis dat al lang te koop staat, geeft kopers argumenten om veel lager te bieden dan de vraagprijs. Reden genoeg om uw huis perfect in de markt te etaleren.

Alleen opruimen is in deze tijd echt niet goed genoeg. Als huidige bewoner bent u uiteraard trots op uw woning en bijbehorende inrichting. Het zegt iets over wie u bent. Dit laatste gegeven is bij het verkoopproces van uw woning van ondergeschikt belang.

De mogelijke koper(s) moeten uw woning zien als hun thuis tijdens bv een openhuis. Ze willen de mogelijkheden kunnen zien wat er met de woning gedaan kan worden. Het gaat tenslotte om hun toekomstige inrichting. De juiste woningpresentatie helpt bij dit proces, juist bij een leegstaande woning.

Uw voordeel bij toepassing van mijn verkoopstyling / vastgoedstyling
  • Zorgt voor de beste 1e indruk op internet, bijvoorbeeld Funda
  • Bereikt een bredere groep potentiële kopers
  • Meer bezichtigingen
  • Verbetert uw concurrentiepositie
  • Snellere verkoop
  • Betere onderhandelingspositie
  • Kans op hogere waardebepaling
  • Kleine investering in verkoopstyling

U moet verkoopstyling zien als een investering, welke de uiteindelijke koper in veelvoud terugbetaalt. Verkoopstyling is dan ook geen luxe die voorbehouden is aan mensen met een ruime beurs, maar een investering die zich bij ieder budget dubbel en dwars terugverdient.

Meer informatie over verkoopstyling van MIJN verkoopstyliste
Samenwerking

MIJN verkoopstyliste werkt samen met House4you makelaardij in Krommenie, Hoeckstra en Van Eck en Thijssen Makelaardij.

logo house4youhoekstraenvaneck thijssen-makelaardij-logo

mijn werkgebied

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

MIJN CERTIFICERING

MIJN verkoopstyliste is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.

 

In Amerika en Engeland is verkoopstyling als vanzelfsprekend in de huizenmarkt. Door het bewezen succes in Amerika, Canada en Engeland ondervindt verkoopstyling in Nederland steeds meer populariteit. Mede door tv programma’s als Uitstel van Executieen de ”TV  makelaarwordt verkoopstyling steeds bekender. Zie ook de home staging statistics.

 

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl