meubelverhuur

 

WELKOM OP MIJN WEBSITE MIJNVERKOOPSTYLISTE.NL

 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meubelverhuur bij MIJN verkoopstyliste

Een leegstaande woning is niet eenvoudig te verkopen. Potentiële kopers hebben minder gevoel van welbehagen en kunnen zich moeilijk voorstellen hoe uw huis er ingericht uit zou kunnen zien.

De verhoudingen moeilijker in te schatten. Ook springen oneffenheden extra in het oog. Statistieken laten zien dat gemeubileerde woningen sneller worden verkocht. Zie bijvoorbeeld de home staging statistics.

Leegstaande en/of modelwoningen

Meubelverhuur bij MIJN verkoopstyliste biedt de oplossing om leegstaande en/of modelwoningen tijdelijk in te richten met een gecombineerd pakket van mooie, eigentijdse meubelen en woon accessoires.

De inhoud van het pakket bestaat o.a. uit (eetkamer)tafels, (eetkamer)stoelen, bank, kastjes, bedoplossingen en decoratie materiaal. Door de woon accessoires toe te voegen krijgt de woning een compleet en sfeervolle uitstraling die het nodig heeft in de woningmarkt.

MIJN verkoopstyliste is gespecialiseerd om leegstaande woningen zo in te richten dat deze extra opvallenbinnen de woningmarkt en daarmee een breed publiekvan potentiële kopers weet aan te trekken. Het eindresultaat: Een optimale ruimtelijk sfeervolle en frisse presentatie van uw woning.
MIJN verkoopstyliste hanteert bij meubelverhuur een overzichtelijk tarief. (zie onderstaand)


Werkwijze Meubelverhuur bij MIJN verkoopstyliste

Na het eerste contact moment ontvangt MIJN verkoopstyliste meubelverhuur foto’s, brochures en plattegronden van de woning. Aan de hand van het aangeleverde materiaal bepaalt MIJN verkoopstyliste meubelverhuur in overleg met u welke woonstijl (meubels en woonaccessoires) er gebruikt gaan worden.

Het meubileren en stylen van de woning zal binnen een dag gerealiseerd worden. Alle vertrekken worden gestyled en zijn hierna helemaal verkoopklaar! Een goede presentatie van de woning maakt het verschil tussen Te Koop of Verkocht!.

 

Tarief meubelverhuur bij mijn verkoopstyliste  (incl BTW):

Start met 6 maanden meubelhuur inclusief woonaccessoires voor € 1650,-. Daarna heeft u als optie om telkens met 1 maand te verlengen. Het bedrag geldt voor een 4 kamer woning met woonoppervlakte tot 160m2. (woonkamer, keuken, 2-persoonsslaapkamer en 2 x 1-persoonsslaapkamer). Bij prijs inbegrepen: 1 dag complete woning stylen met meubels en woonaccessoires, vervoerskosten en fotoreportage voor 24 foto’s.

tarieven-pakketten-meubelverhuur

tarieven-meubelverhuur-bedragen

 

De prijs voor meubelverhuur is berekend op basis van een gecombineerde pakket samenstelling.
Verhuur van losse meubels behoort ook tot de mogelijkheden. Heeft u hierover vragen neem dan contact met mij op.

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl