Makelaars en verkoopstyling

MAKELAARS UPGRADEN ZICHZELF D.M.V. VERKOOPSTYLING

woningfotografie-rubenshof
De gouden tijden in de woningmarkt zijn al een tijd voorbij. Het aantal te koop staande huizen in Nederland is ongeveer 260.000 en de concurrentie is moordend. Gemiddeld kan een koper in een regio kiezen uit 29 woningen (bron NVM facebook). Een huis verkoopt zichzelf niet, de koper is kritisch en moet zijn te investeren budget zo slim mogelijk gebruiken.

Het verkopen van een woning is een project, welke zo goed mogelijk marketing technisch moet worden uitgevoerd. Er zal door een (andere) commerciële bril gekeken moeten worden. Dit geldt niet alleen voor de prijs, maar nog sterker voor de concurrerende positie van het object. Een ware concurrentie slag met de markt dus. Hierbij speelt professionele verkoopstyling een grote rol. Een huis kan nog zo mooi of gezellig zijn, maar niet klaar voor de beste presentatie op de woningmarkt. Een potentiële koper kijkt ook met een andere bril naar de woning.

Verkoopstyling is niet alleen een paar gordijnen opendoen en opruimen, maar het gehele proces speelt in op de psyche van de potentiële koper. Emotie en beleving, het verleiden van de koper. Deze aspecten zijn van grote waarde voor en tijdens het verkoop proces en kan makelaars helpen bij een snellere verkoop.

In de voorbereidende fase om een nieuwe woning in de verkoop te zetten kan er met de verkoopstyliste een intakegesprek volgen. Hieruit komt een plan van aanpak voor de beste woningpresentatie, waarbij er rekening wordt gehouden met het budget van de verkopende partij.

In Zaanstad hebben een paar makelaars inmiddels het licht gezien. House4you makelaardij, Hoekstra en van Eck makelaardij en Thijssen makelaardij zijn al een samenwerking aangegaan met MIJN Verkoopstyliste. Het is te hopen dat heel veel makelaars gaan volgen waarmee ze zichzelf kunnen upgraden.

logo-house4youhoekstraenvaneckthijssen-logo

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van woningen door middel van styling en fotografie. Met minimale middelen wordt gezorgd voor een maximaal resultaat. Meer informatie over verkoopstyling?

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl