Lentezon

eindelijk de lentezon

tuin-sfeer
We hebben er allemaal heel lang naar uitgekeken, maar vandaag kunnen we eindelijk weer genieten van de lentezon. Het sein voor veel mensen om aan de slag te gaan in hun tuin.

Door de koude oostenwind bleef het winters aanvoelen. In de tuin gebeurde weinig. Het werk bleef liggen, er is werd geen roos gesnoeid! Als het zo aanblijft en eindelijk echt warm wordt, moet alles tegelijk, vrees ik. Eén voordeel, de sneeuwklokjes hebben nog nooit zo lang gebloeid.

Ook voor de te koop staande woningen is dit het juiste moment om de tuin eens opnieuw aan te pakken. Bij een goede woningpresentatie mag deze uiteraard niet onderdoen. Het de mogelijke koper tenslotte om de sfeer in en om het huis.

Heeft u hierbij wat extra inspiriatie nodig dan kunt u MIJN verkoopstyliste inschakelen. Lilian Kraaij neemt graag met u de mogelijkheden door, zodat ook uw tuin weer straalt.

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl