Je huis te koop: hoe krijg je honderden kijkers?

Je huis te koop: hoe krijg je honderden kijkers?

woonkeuken
Meer dan honderden kijkers via de foto’s van je woning die te koop staat. Is dat wat je wilt? Lees dan verder.

 

Je hebt besloten om je woning te verkopen, of het staat mogelijk al te koop. Hoe krijgt jouw woning die aandacht van kijkers waaruit een uiteindelijk bod volgt?

 

Het begint met de styling van je huis en interieur. Zonder deze start is het zelfs via Instagram een onmogelijke opgave er iets moois van te maken. Hoewel, Instagram is als Bob Ross. Iedereen kan schilderen, iedereen is fotograaf. Toch komt er bij professionele woningfotografie wat meer kijken dan blurrig en schimmigheid.

gratis intake

Ben je er niet helemaal zeker van of jouw interieur er uit zal springen, vraag dan MIJN verkoopstyliste om raad. Na een gratis intake gesprek zal Lilian Kraaij aangeven of en hoe er stappen gezet kunnen worden ter verbetering van de presentatie.

fouthuisDe juiste styling, kleur en licht zijn een van de belangrijkste ingrediënten voor perfecte foto’s van je woning. In de praktijk blijkt namelijk dat foto’s zonder deze ingrediënten een succesfactor hebben om hoge aandacht te trekken op sites zoals Foutehuizen.nl.

woningfotografie

Heb je een perfect gestyld interieur, of is er een kleine finishing touch of mogelijk toch een restyling noodzakelijk, uiteindelijk is het tijd voor het maken van de foto’s. Foto’s die feel good uitstraling hebben, waarbij de kijker getriggerd wordt door emotie. MIJN verkoopstyliste weet precies waar een goede fotopresentatie van uw woning aan moet voldoen. Wil je meer weten neem dan contact op.

Het is tijd om kijkers te gaan scoren op Internet. Dit kan o.a. via de site van de makelaar of social media. Meer dan 1000 keer bekeken worden in een maand tijd is geen uitzondering!!! En dat is mooi voor het versnellen van de verkoop.screenhunter_02-jun-22-10-24

 

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl