Interieur trends najaar 2013

Sinterklaastijd en interieur

sinterklaas
Op 16 november 2013 vindt de intocht van Sinterklaas plaats in Nederland! Ieder jaar kiest de goedheiligman een andere plaats, dit jaar zet hij voet aan wal in Groningen. Kinderen wachten met een kloppend hart op de Goedheilig man, in de hoop een cadeautje te mogen ontvangen.

Een heerlijke tijd met lange avonden breekt weer aan. De tijd om uw interieur eens aandachtig onder handen te nemen en een verfijnde maar gezellige sfeer in huis te brengen. Een van de leuke trends is eclectisch of landelijk eigentijds. Eclectisch is het beste van alle stijlen maar dan gecombineerd.

 

eclectisch-woonkamer
Eclectisch betekent het beste uit verschillende – in dit geval – woonstijlen. En omdat we ook oog hebben voor ecologie, combineren we die prachtige antieke kast met een designklassieker à la Eames naast stoffen uit natuurlijke materialen – denk aan wol, maar zijde en hout zijn ook populair. Handgemaakte spullen – stoel, vaas, tapijt – zorgen voor een authentieke en creatieve sfeer. Een designobject – groot of klein – brengt een vleugje humor en originaliteit in je interieur.

 

 

Landelijk eigentijds
Val je voor een landelijk interieur, dan kun je kiezen tussen elegant landelijk – denk aan brocante, bloemetjes, pastels – of landelijk stoer, met ruwere materialen in hun natuurlijke staat, zoals onbewerkt hout, natuurstenen keukenblad en/of vloeren, eventueel ook gecombineerd met beton. De stoffen bevatten veel ruitjespatronen die je combineert met effen patronen in aansluitende kleuren.

stoer-landelijk

 

 

Zoek je nog meer leuke interieur trends voor het komende najaar?

Bekijk een van mijn vele moodboards op pinterest.

 

Woning verkopen?

Schaf mijn e-book  In 5 stappen uw woning sneller verkopen aan voor € 6.95 waarin ik uitleg hoe u zelf in 5 stappen uw woning sneller kunt verkopen.

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl