Interieur kleuren winter 2013

Interieur kleuren winter 2013

kleuren-winter-2013-2014
Het najaar is nu voelbaar en zichtbaar in volle gang. De bomen beginnen al voorzichtig te verkleuren en in het oosten van Nederland is de eerste nachtelijke vorst al geregistreerd. Het najaar betekent niet alleen kou en knusheid, maar ook nieuwe seizoenskleuren. Kleuren die ons interieur weer warm en sfeervol zullen maken.

Wanneer je plannen hebt om je huis een frisse makeover te geven kan het zeker geen kwaad om te kijken wat de kleurtrends zijn voor het komende winterseizoen.

De kleuren voor een stoer landelijk interieur of zacht industrieel interieur zijn dit najaar vooral een mix van historische, traditionele en moderne elementen. Hierbij kun je denken aan grijs, blauw en verschillende wittinten. En natuurlijk heel veel hout, zoals riet en sloophout, dat vaak in lichte kleuren is geschilderd of bewerkt met whitewash.

Handgemaakte producten, zoals oud houten krukjes en schalen zijn ook een mooie eyecatcher. Ook het gebruik van kalkverf is zeer geschikt voor deze woonstijl.

 

interieur-kleuren-winter-2013-2014
De wens om in een oud fabriekspand, een school of een ander industrieel pand te wonen is zichtbaar in het interieur. De sfeer is die van een New Yorkse loft: een grote open ruimte.

De indeling, de keuken en de badkamer zijn liefst zelf ontworpen, waarbij de constructiedetails niet worden weggewerkt.

 

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl