In 5 stappen uw woning sneller verkopen

In 5 stappen uw woning sneller verkopen

huistekoop
U wilt uw huis verkopen. Maar u heeft geen idee hoe. Waar moet u beginnen?

Waar een aantal jaar geleden enkel een makelaar inschakelen en een verkoopbord in de tuin plaatsen werkte, is dat nu echt niet meer voldoende.

Het aanbod van vergelijkbare woningen in uw regio is momenteel erg groot.

Uw woning moet zich onderscheiden d.m.v. een goede woningpresentatie.

 

Het is belangrijk dat u met de juiste technieken en middelen een goede woningpresentatie bereikt. U krijgt hierdoor de beste kansen in de woningmarkt. Voor een optimale woningpresentatie is meestal geen enorm budget nodig. Wel tijd en creativiteit.

U zult de concurrentie aan moeten gaan met andere woningen die in de verkoop staan. Het mooiste huis met de beste presentatie krijgt meer bezichtigingen en maakt de meeste kans om verkocht te worden.

e-book

Nieuwsgierig hoe u dit kunt zelf kunt realiseren? Schaf dan mijn e-book  In 5 stappen uw woning sneller verkopen aan voor € 6.95 waarin ik uitleg hoe u zelf in 5 stappen uw woning sneller kunt verkopen.

huisverkoper

screenhunter_02-jun-22-10-24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl