Gluren bij de buren

gluren bij de buren

gluren bij de buren
Wat is het toch fijn om in Nederland te wonen. Niet zo zeer vanwege het weer, maar wel omdat we ‘s avond massaal de gordijnen openlaten. Hierdoor kunnen we heerlijk bij elkaar naar binnen kijken. Of terwijl ‘’gluren bij de buren’’. Probeer dat maar eens te doen in het buitenland. De luiken zitten potdicht. Zo maak ik dus af en toe ‘s avond een wandelingetje door de buurt, waarbij ik dan schaamteloos de huizen binnenkijk.

Ik val soms van de ene in de andere verbazing, wanneer ik zie dat sommige mensen sinds de jaren 70 niets meer aan hun interieur hebben gedaan. Het heerlijke aan dit gluren is dat ik ook leuke ideeën opdoe. Kom ik een mooi huis tegen, dan wil ik er eigenlijk wat langer bij stil blijven staan. Het liefst met m’n neus tegen de ramen. Dit is nou precies de manier waarop Funda werkt. Funda is eigenlijk hetzelfde als gluren bij de buren, maar dan discreet en anoniem. De best gepresenteerde woningen zullen meer bekijks trekken. (clicks in dit geval). Waardoor meer kans op een bezichtiging en uiteindelijke verkoop. Dit is precies wat je kunt bereiken met verkoopstyling (ook wel vastgoedstyling). Is de presentatie van de woning niet goed dan lopen (surfen) de potentiële kopers door.

Goede verkoopstyling en fotografie is daarom van groot belang voor de beste presentatie op internet. Het bepaalt of u kijkers krijgt of juist niet.

Lilian Kraaij, van MIJNverkoopstyliste is gespecialiseerd in het verkoopklaar maken van woningen door middel van verkoopstyling en woningfotografie. In een vrijblijvend intake gesprek kan ik samen met u doornemen wat ik voor u kan betekenen t.a.v. verkoopstyling.

 

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl