Tools die makelaars aanbieden

3d-plattegrond
GEBRUIK DE TOOLS DIE MAKELAARS AANBIEDEN

U wilt uw huis verkopen en heeft een makelaar gevonden die u aanspreekt. Gebruik zijn expertise om een goede verkoopstrategie op te zetten. Momenteel worden makelaars steeds creatiever met marketing van uw woning. Ze bieden o.a. 2D en 3D plattegronden, videopresentatie en verkoopstyling aan. De nieuwe verkooptrend van makelaars is het personaliseren van de internetpresentaties door o.a. een stukje door de verkopende eigenaren te laten schrijven over hun huis en buurt. Pak deze kans. Een huis verkopen is momenteel hard werken en investeren. Een relatief kleine investering kan een verkoop versnellen en is dus snel terugverdiend.

 

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl