Een mooi naturel en tijdloos interieur

Een mooi naturel en tijdloos interieur

naturel kast
Voor een mooi naturel en tijdloos interieur zijn geen kunstgrepen nodig. Integendeel. In deze blog kun je alles lezen over hoe je een naturel pallet kunt toepassen in huis. Een naturel woongevoel creëer je door wit te combineren met kleuren die er net naast liggen: natureltinten en grijzen. Die doen het onderling ook goed.

Een prachtig alternatief voor gordijnen kunnen houten luiken met linnen panelen zijn. Het licht van buiten wordt gefilterd, wat zorgt voor een warm gevoel.

Verschillende houten lijsten gevuld met foto’s en illustraties, hangend aan touwtjes geven een leuke nonchalante indruk. Het eenvoudige palet van wit, naturel en zwart zorgt voor eenheid en rust.

Wonen in een naturel woning is kiezen voor de materialen en producten uit de natuur als wol, katoen en linnen. Veel aardetinten combineren in goede harmonie samen met andere materialen zoals hout, glas en planten

 

maar ook dode materialen als accessoires maken een interieur tot een heel prettige woonomgeving. Je haalt als het ware het buitengevoel naar binnen.

Laat je verder inspireren via mijn Pinterest pagina’s.

naturel-interieur

 

 

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl