Duurzaam interieur

Duurzaam interieur

duurzaam-wandmeubel
Je kunt er wel vaker over lezen tegenwoordig. Een duurzaam interieur, maar waar staat dat nou voor? En wat is een duurzaam interieur ontwerp?

Na wat onderzoek kwam ik erachter dat de een het heeft over een interieur waar je je op je gemak voelt, wat lang meegaat, wat gezond en kwalitatief goed is zodat we er kunnen genieten, leven en werken zonder toekomstige generaties en hun behoeften in het gedrang te brengen. Terwijl de ander het inbrengen van duurzame materialen of hergebruik van (afval)materialen betiteld als duurzaam.

Ik vind de combinatie van de verschillende opvattingen het meest pragmatisch. Gewoon doen en toepassen is het motto! Natuurlijk letten we op dat de producten zijn geproduceerd zonder bestrijdingsmiddelen en zonder uitbuiting van werknemers. Bovendien vervaardigd met zo min mogelijk water/energie gebruik. En uiteraard lang mee gaan, flexibel en recyclebaar én betaalbaar zijn!

etagere-voor-plantjes
Combineer een mooi duurzaam ontwerp met groen. Planten in je interieur zijn niet alleen mooi, ze zorgen ook voor schone lucht. “Groen” brengt leven in je huis en dus niet alleen door de kleur.

De plantenhanger op de afbeelding hiernaast zorgt ervoor dat je veel groen in huis kunt halen zonder dat het veel ruimte kost. En als je er nou afvalhout voor neemt, ben je ook nog eens duurzaam en groen bezig, recyclen is hip. Het ontwerp is van Suzie Frasier. Meer van haar werk is te vinden op haar website.

 

Woning verkopen?

Schaf mijn e-book  In 5 stappen uw woning sneller verkopen aan voor € 6.95 waarin ik uitleg hoe u zelf in 5 stappen uw woning sneller kunt verkopen.

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl