doel bereiken

10 Redenen waarom je doel nog niet is bereikt

doel-bereiken
Soms kom je tijdens het surfen over het net zulke leuke informatie tegen. Zo ook het volgende stukje over het bereiken van je doel(en). En natuurlijk kun je een parallel trekken met het verkopen van je woning.

De 10 redenen waarom je doel nog niet is bereikt.

Je bent al aanzienlijk lang bezig met het bereiken van je doel, maar het is je nog niet gelukt, geef dan niet op!
Het kan zijn dat je door een (paar) kleine aanpassing(en) je doel wel bereikt.  Een andere kijk, beter belicht of scherpere focus kunnen je helpen jouw doel te realiseren.

 

Zo kun je denken aan het leggen van de juiste prioriteit, de juiste investering of het verwarren van productiviteit met activiteit. Het zijn slechts een paar van de mogelijke redenen.

MIJN verkoopstyliste helpt je graag met het zetten van stappen ter verbetering van je woningpresentatie of fotografie om je doel (het verkopen van je huis) te bereiken.

De bijgaande link brengt je bij de tien redenen waarom jij je doel nog niet hebt bereikt.

 

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl