de invloed van geur & kleur

kleur-interieur
DE INVLOED VAN GEUR & KLEUR

U kent vast de verhalen over architecten die steevast bepaalde kleuren- en designcombinaties verdedigen. Wat dacht u van de trucjes die makelaars toepassen met geurkaarsen en versgebakken appeltaart. En de meesten van ons kennen wel het ultieme gevoel van luxe van een prachtige hotelkamer met heerlijke dikke donzen dekbedden, fluwelen kussens en een klassiek muziekje op de achtergrond. Wist u dat een rode kamer waar het 20 graden is, warmer aanvoelt dan een blauwe kamer van 20 graden? Kleur, geur, sfeer. We zijn ons er allemaal (ongemerkt) van bewust, maar maken we er ook optimaal gebruik van?

Lilian Kraaij van MIJN verkoopstyliste geeft u graag meer advies voor het verkoopklaar maken van uw woning. Bel vandaag nog 06 36 130 330.

Gratis woningverkoop & woningpresentatie tips per email (1x per maand)? Abonneer je

button-aboneren


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl