Crisp voor vastgoedstylisten

Beroepsvereniging Ja of nee

Crisp vastgoedstyliste Lilian Kraaij
Lang heb ik er over gedaan om mezelf bij een beroeps vereniging aan te sluiten. Het waren de dilemma’s en de vragen die mij in de weg zaten.
Bijvoorbeeld:
- Wat kan ik van een beroepsvereniging verwachten?
- Wat verwachten ze van mij?
- Behartigen ze echt wel mijn belangen?
- Is het mijn geld waard?
- Wat kan ik voor input geven en wat levert mij dat op?
- Maakt een beroepsvereniging zich wel waar?
- Wat voor leden heeft de beroepsvereniging?
- Passen deze leden bij mijn onderneming?

 

Met al deze vragen in mijn hoofd liep ik een aantal maanden geleden de CRISP stand op in het Design District evenement in Zaandam. Daar ontmoette ik een van de bestuursleden waarbij ik al mijn vragen en dilemma’s op tafel gooiden. Na een lang gesprek werd mij duidelijk dat deze dilemma’s nou juist de onderwerpen zijn waar CRISP zich momenteel mee bezig houdt. Wie zijn onze leden en hoe kunnen we als vereniging de vastgoedstylisten en interieur stylisten op een hoger niveau krijgen.

Omdat het een vereniging is kan je als lid heel actief meewerken. Uiteraard vrijwillig, maar als je dat veel kennis en netwerk oplevert is dat heel veel waard en heel motiverend. Ik denk dat daar voor veel mensen nog wel een slag te winnen valt.

Om jezelf op een hoger level te zetten moet je daar tijd en energie voor vrijmaken en daar is een beroepsvereniging zoals CRISP uitermate geschikt voor. Een beroepsvereniging geeft je geen opdrachten of bekendheid. Het geeft je mogelijkheden tot zelf ontplooiing.

Ik heb alvast een goed voornemen voor het nieuwe jaar.

 

Woning verkopen?

Schaf mijn e-book  In 5 stappen uw woning sneller verkopen aan voor € 6.95 waarin ik uitleg hoe u zelf in 5 stappen uw woning sneller kunt verkopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIJN werkgebied is Noord-Holland in plaatsen zoals: Amsterdam, Amstelveen, het gooi, Uithoorn, Aalsmeer, Mijdrecht, Purmerend, Alkmaar, Zaandam, Volendam, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Landsmeer, Oostzaan, Zaandijk, Krommenie, Heemskerk, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Zaanstad, maar ik werk ook met veel plezier in andere provincies.

 

MIJNverkoopstyliste.nl is opgericht door Lilian Kraaij, gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste.  - telefoon 06 36 130 330 - info@mijnverkoopstyliste.nl